Versenynaptár betöltése

« Minden verseny

  • Ez az verseny elmúlt.

WKSF Portugal Charity Kettlebell Sport Competition 2021


Dátum és időpont

április 03. április 04. UTC+1


Szervező

Portugal Kettlebell Club

View Szervező Website


Leírás

Nevezési határidő: 2021. március 25.
Regisztrációs díj: 15 EUR (euró) versenyszámonként
Regisztráció befizetése:
PayPal utalás az eduardofonseca.pt@gmail.com email címre.

Versenyszámok (10 perc):
Férfiak:
– long Cycle (hosszú ciklus) – Klasszikus
– snatch (szakítás) – Klasszikus
– half snatch (félszakítás) – Open
Nők:
– TALC (kétkezes hosszú ciklus) – Klasszikus
– OALC (egykezes hosszú ciklus) – Klasszikus
– snatch (szakítás) – Klasszikus
– half snatch (félszakítás) – Open
Minden versenyszám esetében a WKSF szabályai érvényesek.

Kettlebell súlyok:
Férfiak: 16 – 32 kg
Nők: 8 – 24 kg

Az eredmények koefficiens-számítással kerülnek meghatározásra:
C = (kettlebell súly × ismétlésszám) / testsúly

Kizárólag férfi és női kategória van – nincs külön gyerek/junior/veterán/egyéb besorolás.

A versenyszámokkal és a versennyel kapcsolatosan a WKSF szabályzata és versenyszabályzata érvényes.

A videók elkészítésének szabályai:
1. A teljes testnek láthatónak kell lennie.
2. A beküldött videó nem tartalmazhat vágást.
3. A kettlebell-ek súlyát digitális mérlegen kell mérni a videó elején.
4. A versenyző testsúlyát digitális mérlegen kell mérni a videó elején.
5. Az ismétléseket tilos a videón megjelenítve számlálni.
6. A videót saját felületen (Google Drive, OneDrive, stb.) vagy a Youtibe-on kell megosztani és a linket elküldeni a szervezők felé 2021. április 3-4. között.
7. Hivatalos WKSF eseményen kizárólag a tagországok versenyzői vehetnek részt, hivatalos versenyöltözetben.
8. Az Open versenyszámban a nevezés ingyenes.
9. A videók kizárólag a verseny szervezőivel oszthatók meg az elbírálásig.
10. A szerzői jogok figyelembevétele mellett engedélyezett a videókon a háttérzene.

Versenyszámonként az első 3 helyezett oklevélben részesül.

További információk:
geral.kclub@gmail.co


Helyszín

Online



A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás